پاورپوینت خواص فیزیکی و مکانیکی محصولات کشاورزی

پاورپوینت خواص فیزیکی و مکانیکی محصولات کشاورزی

مقدمه: کاربرد خواص نوری: بررسی کیفیتمحصول- تشخیص عیوب  محصول مزیت اصلی استفاده از روش های نوری به منظور کیفیت سنجی و تشخیص عیوب محصولات کشاورزی و غذایی، غیر مخرب بودن آن است. به این نوع آزمون ها، آزمون های غیرمخرب (Non-Destructive Test (NDT)) گویند برهم کنش با نور مرئی، پرتوهای مادون قرمز و ماوراء بنفش: دانسیته نوری (Optical density): معیاری از مقدار انرژی برخوردی است که بطور حتم از ماده گذشته است. vخاصیت فلورسانسی (Fluorescence): این خاصیت زمانی پدید می آید که...

دانلود جزوه
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.