لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه19
فهرست مطالب
دوره نهفتگی
راه های انتقال وبا :
ابتلای به وبا دارای سه مرحله است :
مورد تأیید شده :
نکات آموزشی و راه های پیشگیری از شیوع بیماریهای عفونی دستگاه گوارش :
محلول ORS
نحوه استفاده از کلر مادر:
تدابیر بهداشت محیط :
شرایط محیطی مناسب برای همه گیری وبا
بیماری وبا
وبا (cholera) بیماری اسهالی مناطق گرمسیری (یا در فصول گرم مناطق دیگر) است که توسط باکتریی بنام ویبریوکلرا ایجاد میشود که منحصراً انسان را مبتلا می کند و علایم آن ناشی از سمی است که توسط میکروب در روده انسان ترشح می گردد.
انتقال بیماری از طریق دست های آلوده، تماس با مواد دفعی و استفراغ بیماران و ملافه ها و لوازم آلوده، همچنین آب آلوده به مدفوع، سبزی و میوه های خام آلوده یا شسته شده با آب آلوده و یا غذای آلوده شده توسط دست یا مگس امکان پذیر است.
این باکتری بر روی مخاط دستگاه گوارش انسان تأثیر گذاشته و دفع مایع را از راه مدفوع افزایش می دهد. وبای التور یک بیماری حاد اسهالی است که بیماران وبائی بطور مشخص دچار اسهال آبکی همراه با دهیدراتاسیون میشوند. این بیماری به شدت مسری می باشد. ویژگی مشخص وبا آغاز ناگهانی اسهال جهنده بدون فشار و آبکی است که به دنبال آن استفراغ ، کم آب شدن سریع ، گرفتگی ماهیچه ها و کم شدن ادرار فرا می رسد. میزان کشندگی بیماری در صورت عدم جایگزینی سریع مایعات و الکترولیت بدن ۳۰ الی۴۰ درصد می باشد. وبا را میتوان با مایع درمانی خوراکی یا تزریقی و جایگزینی الکترولیتها بصورت موفق درمان کرد. معمولاً وبا از طریق آب یا غذای آلوده به مدفوع و یا حتی بزاق فرد آلوده منتقل میشود. آموزش مردم درباره غذا و آب سالم و شتشوی دستها پس از استفاده از توالت یا آبریز از بروز موارد جدید جلوگیری
تحقیق پیدایش ترک در ساختمان در 14 صفحه ورد مناسب برای استفاده در پروژه های درسی شامل بخش های زیر میباشد:
افت پی بر اثر عواملی همچون رطوبت و فشارهای وارده از طبقات ، بی مقاومتی خاک و عملکردهای آن پیش می آید . همچنین نوع مصالح مصرفی و اجرای غیرفنی ، سبب نشستهای پی می شود . در مجموع ، بر اثر حرکات زمین ، اسکلت بنا حرکت می کند و شکستهای مختلف که شامل ترکهای عمیق و یا معمولی و در مواردی به شکل مویی است ، نمایان می شود.
موقعیت ترک :
ترکهای عمیق : این ترکها گاهی به طور دائمی به وجود می آید و دلیل آن نشست مرتب پی است که در این صورت ، بودن ساکنان در ساختمان خطرناک است.
ترکهای ثابت : معمولا پس از نشست پی ، تحرک ساختمان کم می شود. این پدیده بر اثر قطع رطوبت و فشرده شدن سطح زیر پیش می اید. در نتیجه ، شکست و افت دیوارها و اسکلت بنا نیز متوقف ، و حالت ترک ثابت می شود.
موی ترکهای معمولی : این ترکها در اثر افتهای کوچک در اسکلت بنا و به واسطه نیروها و در مواردی به علت نوع مصالح اندود به وجود می ایند. رطوبت ، انقباض و انبساط حاصله در مقابل خشک شدن سطوح مرطوب ، باعث ایجاد ترکهای مویی می شود.
حالتهای ترک :
ترک را به شکلهای مختلف می توان آزمایش کرد. نوع خطرناک و بدون خطر آنها را به شکلهای زیر می توان شناسایی کرد:
الف) بند دوقسمت دیوار را که بر اثر ترکهای عمیق از یکدیگر جدا شده اند ، با گچ دستی طوری کف کش می کنیم که ملات فقط دو قسمت جدا شده را پوشش دهد ؛ یعنی در ترکها نفوذ نکند
پس از خودگیری و خشک شدن ملات گچ ، چنانچه از دیوار جدا شود ، اسکلت در حال نشست و افت کامل است که باید در مورد آن با احتیاط رفتار کرد.
به شما اطمینان می دهیم که این فایل خواسته شما را برآورده می کند و مناسب پروژه های کارشناسی است. با پرداخت مبلغ و خرید این فایل، محصول را در ایمیل خود دریافت می کنید. مطمئن باشید ارزش این فایل خیلی بیشتر از مبلغی است که پرداخت می کنید.
این فایل طراحی شده تقویم سال 1396 شمسی در 12 فایل PSD مجزا به صورت ماهانه طراحی و تدوین شده است . در این طرح روزهای تعطیل رسمی سال 96 و مناسبت های ملی ، مذهبی و باستانی به تفصیل آورده شده است . همچنین روزهای شمسی ، میلادی و قمری به صورت کاملا واضح و خوانا و با فونت مناسب قرار داده شده است از این فایل آماده می توانید برای تقویم های 12 برگ رومیزی و یا تقویم 12 برگ دیواری استفاده نمائید . همچنین با توجه به رنگ بندی متفاوت هر فصل آن می توان از این طرح برای تقویم های دیواری 4 برگ (چهار فصل ) یا تقویم های تک برگ دیواری در هر سایز و اندازه ای استفاده نمود
تقویم سال 1396
این فایل تقویم لایه باز 96 کاملا آماده چاپ بوده و در برنامه گرافیکی فتوشاپ به آسانی قابل ویرایش ، بزرگنمایی و یا کوچکنمایی و یا هرگونه استفاده دیگر است
به خاطر داشته باشید برای طراحی این تقویم بسیار زحمت کشیده شده و اگر خودتان بخواهید آن را از اول طراحی نمائید خیلی از وقت گرانبهایتان گرفته میشود ارزش اینگونه فایلها شاید بیشتر از آنی باشد که ما گذاشته ایم ولی امیدواریم برایتان با ارزش تر از مبلغ فوق باشد
منتظر طرحهای گرافیکی با کلیه شغلها باشید
یاحق
برای اولین بار در سال 1971 بطور رسمی درکنفرانس ملی حفاظت مواد غذایی National Conference on Food Protection مطرح گردید.
در سال 1973 شرکت Pillsbury و سازمان فضانوردی و هوانوردی آمریکا (ناسا) بر روی برنامه اجرایی آن کار کردند و در سال 1985 آکادمی علوم آمریکا در گارشی تحت عنوان ارزیابی نقش معیارهای میکروبیولوژیک درمواد غذایی پیشنهاد کرد در تمام فرایندهای تولید مواد غذایی از این سیستم استفاده شود. اصول این استاندارد در سال 1988 توسط کنیته مشاورینملی معیارهای میکروبیولوژیک برای مواد غذایی(NACMCF) در ایالات متحده امریکا جهت کامل کردن روش تولید خوب یا (Good Manufacturing Practice) GMP و به منظور دستیابی به تولید بدون نقص Zero Defect ارائه شد.
در سال 1993 کمیسیون کدکس FAO/WHO دستورالعملهای اجرای این سیستم را پذیرفت و به دنبال آن در برخی کشورها تحت نظارت سازمان بهداشت جهانی، کارگاه های آموزشی برای آموزش کاربرد آن برگزار گردید.
در حال حاضر، این سیستم بطور گسترده ای در رشته های مختلف صنایع غذایی بعضی از کشورها خصوصا آمریکا و ژاپن بکار گرفته شده و برای بسیاری از شاخه های صنایع غذایی الزامی است.
در کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز این استاندارد پذیرفته شده وبرای بسیاری از صنایع غذایی کشورهای عضو بصورت الزامی درآمده است.
آنالیز مخاطرات و کنترل نقاط بحرانی یا HACCP ابزاری برای مدیریت ریسک می باشد که منحصرا برای صنایع غذایی طراحی شده است تا ایمنی مواد غذایی را تضمین نماید. سیستم HACCP، شیوه ای نظام مند و طراحی شده برای ایمنی مواد غذایی به حساب می آید که تلاش در ارایه غذای سالم به مصرف کنندگان را بهینه سازد.
سیستم HACCP، استانداردی پایه ای است که به سازمانها و شرکتها این امکان را می دهد که ریسکهای مربوطه را شناخته و آنها را به طور اثر بخش از نظر ایمنی و صرفه اقتصادی مدیریت کنند.
دریافت گواهینامه بر اساس این استاندارد، رویکرد سازمان شما را از شیوه سنتی آزمون کیفیت به شیوه تفکر پیشگیرانه سوق می دهد. این استاندارد رویکردی سیستماتیک در اختیارتان قرار می دهد که کلیه جنبه های زنجیره غذا، از خرید مواد خام تا مصرف نهایی در رستوران، تهیه غذا(catering)، نگهداری و حمل و نقل را تحت پوشش قرار می دهد.
متدولوژی HACCPدر بسیاری از کشورها از جمله اتحادیه اروپایی و ایالات متحده آمریکا اجباری می باشد. دریافت گواهینامه مستقل نشان دهنده تعهد شما در تطابق با الزامات قانونی و دستیابی به نتایج اثر بخش در قالب سیستم مدیریت موثر می باشد.
روش استاندارد HACCPچیست؟
در چارچوب «آنالیز ریسک» - که جدیدترین متدولوژی روز جهانی در مقابله و رویارویی با ریسکها در هر زمینه ای می باشد - مهمترین گام «مدیریت ریسک» می باشد. سیستم HACCP یکی از ابزارهای مدیریت ریسک می باشد که منحصرا جهت بخش مواد غذایی طراحی شده است.
شامل 32 صفحه فایل word قابل ویرایش
-ش