کارآفرینی کنسرو سازی

کارآفرینی کنسرو سازی

طرح توجیهی و کارآفرینی کنسرو سازی

فرمت فایل: ورد

تعداد صفحات: 63

 

 

 

 

 

فهرست مطالب:

فصل اول: کلیات

1ـ1ـ تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام:نان

2ـ1ـ تعریف ـ ‌ویژگی ها ومشخصات محصولات تولیدینان

3ـ1ـ نحوه بسته بندی و ظروف بسته بندینان

4ـ1ـ نشانه گذارینان

5ـ1ـ مصارف عمده محصولنان

6ـ1ـ ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و بازار فروشنان

7ـ1ـ قیمت فروشنان

فصل دوم بررسی های فنی

1ـ2ـ ارزیابی روشهای مختلف تولیدنان

1ـ1ـ2ـ اصول کلی و عملی فرآیند تولید:نان

2ـ2ـ بررسی مناطق، مراحل، شیوه های کنترل کیفیتنان

1ـ2ـ2ـ کنترل کیفیت مواد اولیه:نان

2ـ2ـ2ـ کنترل کیفیت حین فرآیند:نان

3ـ2ـ2ـ کنترل کیفیت محصول و بسته بندینان

3ـ2ـ تعیین محدوده ظرفیت تولید:نان

4ـ2ـ بررسی ماشین آلات و تجهیزات خط تولیدنان

5ـ2ـ موازنه جرم و انرژینان

6ـ2ـ بررسی تأسیسات عمومی کارخانهنان

7ـ2ـ بررسی نیروی انسانینان

8ـ2ـ زمین و زیر بنانان

1ـ8ـ2ـ مساحت سالن تولید:نان

2ـ8ـ2ـ مساحت انبارها :نان

3ـ8ـ2ـ مساحت تأسیسات تعمیرگاه و آزمایشگاه:نان

4ـ8ـ2ـ مساحت ساختمانهای اداری ـ رفاهی ـ خدماتی:نان

فصل سوم: محاسبات اقتصادی

1ـ3ـ سرمایه ثابت نان

2ـ3ـ سرمایه در گردش نان

3ـ3ـ هزینه ثابت تولیدنان

4ـ3ـ هزینه متغیر تولید نان

محاسبات قیمت تمام شدهنان

محاسبات قیمت فروشنان




خرید و دانلود کارآفرینی کنسرو سازی


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.