لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه78
فهرست مطالب مقدمه
بیان مسئله
3-1 اهداف تحقیق
2-1 اهمیت و ضرورت تحقیق
4-1 فرضیه و سؤالات تحقیق
الف- متغیر مستقل
ب- متغیر وابسته
انگیزش
6-1قلمرو تحقیق
قلمرو موضوع
1-2 معرفی شرکت
الف-تعریف انگیزش
ج-ترکیب بندی نیازهای شدید
2-2 ماهیت انگیزش
3-2 اهمیت انگیزش
4-2 چهارچوب انگیزش
1-5-2 دیدگاههای اولیه انگیزش
2-5-2 دیدگاه مدیریت علمی
1-6-2 نظریه های محتوایی (تئوری نیازها)
الف – تئوری نیازهای اکتسابی مک کلند
3-5-2 دیدگاه روابط انسانی
ب-نظریه نیازهای آشکار ماری
پ-تئوری X و تئوری Y
توسعه تئوری
ث- تئوری ERG آلدرفر
ج-سلسله مراتب نیازهای مازلو
2-6-2 نظریه های فرایندی انگیزش
الف- تئوری جذابیت – انتظار
کاربردهای تئوری جذابیت – انتظار برای مدیران
نیروی انسانی موجود در هر جامعه عامل اساسی و تعیین کننده ای است که با شرکت مستقیم در تولید و خدمات یا به صورت اعمال تراوشات فکری در انواع فعالیتها موجبات توسعه و پیشرفت اقتصادی و اجتماعی هر کشوری را فراهم می سازد. عملکرد نیروی انسانی به عنوان عامل اساسی بستگی به توانایی و انگیزش وی دارد.
توانایی ها و مهارتها تنها فرد را قادر می سازد، عملکرد نیروی انسانی به عنوان عامل اساسی بستگی به توانایی و انگیزش وی دارد.
توانایی ها و مهارتها تنها فرد را قادر می سازد که وظیفه اش را انجام دهد اما برای اینکه او کارش را به نحو مطلوب انجام دهد نیاز به انگیزش دارد (مقدمی پور، 1378، 189)
انگیزش به معنای تحرک درآوردن رفتار فعال برای ارضای نیاز است. بعضی از نیازها مانند احتیاح زیستی به آب و هوا، غذا، خواب، سرپناه جزو نیازهای اولیه است و سایر نیازها را می توان به عنوان نیازهای ثانویه تلقی کرد که مانند نیاز به قدر و منزلت، مقام، وابستگی به دیگران، محبت و. موفقیت و ... که درجه شدت این نیازها در اشخاص مختلف متفاوت است. (ایران نژاد، 1376، 376) در تحقیق حاضر به دنبال آن هستیم که نیازهای کارکنان شرکت را مورد مطالعه و بررسی قرار دهیم که مهمترین عامل مؤثر بر نظام انگیزش به شمار می رود. در سنجش نیازهای شدید کارکنان از مدل پنج طبقه ای سلسله مراتب نیازهای مازلو که به ترتیب عبارتند از نیازهای فیزیولوژیک، ایمنی، امنیت، اجتماعی و تعلق، احترام و خودشکوفایی و همچنین نیازهای آشکار ماری، تئوری دو عاملی هرزبرگ و تئوری مک کلند به عنوان الگو استفاده شده است.
ترکیب نیازهای شدید کارکنان وضعیت انگیزشی آنان را نشان خواهد داد و