لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه147
فهرست مطالب
1 - مقدمه
2-1 اهمیت وضرورت مسئله
3-1 اهداف پژوهش
4-1 بررسی تحقیقات انجام شده پیرامون مسئله ی مورد نظر
5-1 جامعه آماری
6-1 نمونه وروش نمونه گیری 7-1 روش تحقیق
9-1 مراحل اجرای تحقیق
10-1 مشکلات تحقیق 10-1 ارائه پیشنهاد
2 ایثار
هل یدخل احد کم یدل فی کم اخیه وکسبه فیاخذ مایرید من غیر اذن؟
قال:لاقال: فلستم بالاخوان
1-2 هدف ایثار 2-2 سخنان بزرگان دین [1] 4-2 حدیث ایثار در کلام یار 5-2 حماسه حسینی
6 –2ا یثار شهادت در انقلاب اسلامی
1-6-2 فرهنگ جانبازی و ایثار 2-6-2 وظیفه مردم نسبت به خانواده شهدا وایثارگران
1-3ایثار و خدامحوری
3- تاثیرایثار درتکامل فرد
2-3نقش ایثار در رشد و تعالی انسان
نگاه به مقوله ایثار نگاه عمیقی است.ایثار و شهادت(که قله و اوج ایثارگری است) نهایت کمال یک انسان است که خود را در خدا ذوب کرده این کمال ومشاهده آن دید وسیعی را می طلبد. که در خور شایسته بررسی ابعاد آن باشد این یک مقوله انسانی است که در همه جوامع وجود دارد سایر ملل برای ایثارگران وکشته شدگان جنگهای خود عظمت وجایگاه خاصی قائلند وهمواره کوشیده اند آنها را با مباهات وافتخارات وذخیره ای برای پیشرفت نسلهای بعدی قرار دهند.حتی کشورهایی هم که درگیر جنگ نبوده واز این حماسه آفرینی های تاریخی بی بهره بوده اند سعی کرده اند با اسطوره معنوی هایی در فرهنگ بومی خود تجلی گاه کمال انسانیت را به مردم خود شناسانده و به نوعی روح ایشان را برای رشد و ترقی آماده تر سازند چرا که همین فضیلتهای فردی است که موجب ایجاد پیوند بین افراد مختلف اجتماع ودر نهایت برقراری ارتباط بین جوامع مختلف میشود در ایران اسلامی ما هم به دلیل استحکام مبانی دینی ونیز تمدن وپیشینه ی غنی فرهنگ این بحث یعنی ایثار است.
این فضیلت (از خود گذشتگی) زمانی در ریز علی خواجوی دهقان فداکار جلوه میکند و زمان دیگر در یک معلم فداکار تجلی می یابد و مواردی چون نوجوانان ها و دانش آموزانی چون شهید فهمیده می توان یافت.
در تاریخ ایران عزیز ما اوج این ایثار را که نمونه های فراوانی هم دارد در دوران هشت ساله دفاع مقدس به نظاره نشستیم. دفاعی که آحادملت در آن مشارکت داشته و به اتفاق در برابر دشمن ایستادند. ما درصدد هستیم این جایگاه را به صورت واقعی بازشناسی و نمایان کنیم.
1 . سادات . محمدعلی . ازاخلاق اسلامی . سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی