دانلود پایان نامه ارتقاء فناوری و نوآوری در کارخانه پارس خودرو 136 ص با فرمت word
فهرست مطالب
مقدمه ....................................... 1
چکیده ....................................... 10
فصل اول :................................... 13
کلیات ....................................... 14
بیان مسئله .................................. 18
فرضیهها .................................... 26
متدولوژی .................................... 28
روش شناسایی تحقیق و کارآموزی ................ 31
فصل دوم :................................... 34
تئوری پردازیی .............................. 35
ادبیات موضوع ............................... 42
فصل سوم :................................... 108
جامعه ..................................... 109
جامعه آماری ................................ 112
جامعه نمونه ................................. 113
پرسشنامه ................................... 115
مدلهای آماری ............................... 117
فصل چهارم :................................. 120
تجزیه و تحلیل آماری ......................... 121
فصل پنجم :................................. 126
نتیجهگیری .................................. 127
پیشنهادات .................................. 132
منابع تحقیق : ............................... 136
عنوان مقاله : فرآیند ممیزی امنیت اطلاعات
قالب بندی : Word
شرح مختصر : هدف از این مقاله این است که برای توصیف فرآیند حسابرسی امنیتی است. بدین مفهوم که چه نوع حسابرسی برای بررسی این روند میبایست مورد استفاده قرار گیرد. با توجه به وجود انواع مختلف روشهای حسابرسی و چارچوبها، استانداردها و ابزارهای مورد استفاده برای اجرای روش حسابرسی مربوطه در این مقاله ما بدنبال آن هستیم که از طریق حسابرسی فرآیندهای عملیاتی شرکت در مراحل مختلف اقدام به ارزیابی امنیت و ایمنی اطلاعات و بسترهای آن در سازمان نمود که حسب اهمیت سیاستها و روشهای اجرائی در یک شرکت اتخاذ میگردد. اگره باید توجه به این مسئله داشته باشیم که با مطالعه این مقاله قادر به ارائه یک مدل تجویزی برای حسابرسی کلیه فرآیندها نخواهیم بود چرا که حسابرسی فرآیندها میبایست با در نظر گرفتن ماهیت فعالیت اجرائی توسعه یافته کسب و کار، فرهنگ سازمانی، فلسفه مدیریت اجرائی، قانونی و نظارت بر محیط زسیت و فرآیندهای کسب و کار و صنعت سازمان میباشد.
فهرست :
مقدمه
حسابرسی امنیت کامپیوتر چیست؟
سیاست مهم
صدور مجوزه نرمافزارها
قانون امنیت HIPAA
قانون پادمان GLBA
سیستم کارت پرداخت PCI- استاندارد امنیت اطلاعات
فرآیند حسابرسی
تهیه و مهیاسازی
درجه حسابرسی محیط (خارج از شبکه) و DMZ
حسابرسی داخل شبکه
تجزیه و تحلیل دادهها
درجه تولید یافتههای مثبت و منفی
پیشنویس گزارش حسابرسی
گزارش رسمی
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی معدن بهینه سازی الگوی آتشباری معدن مس سرچشمه با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی با فرمت pdf تعداد صفحات 166
دانلود پایان نامه آماده
این پایان نامه جهت ارائه در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی معدن طراحی و تدوین گردیده است . و شامل کلیه مباحث مورد نیاز پایان نامه ارشد این رشته می باشد.نمونه های مشابه این عنوان با قیمت های بسیار بالایی در اینترنت به فروش می رسد.گروه تخصصی ما این پایان نامه را با قیمت ناچیزی جهت استفاده دانشجویان عزیز در رابطه با منبع اطلاعاتی در اختیار شما قرار می دهند. حق مالکیت معنوی این اثر مربوط به نگارنده است. و فقط جهت استفاده از منابع اطلاعاتی و بالابردن سطح علمی شما در این سایت ارائه گردیده است.
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه48
فهرست مطالب
نظریههای اقتصادی در مورد نقش دولت تحولات صنعت
دوره ابتدایی( سیستم فئودال)
دوره سوم
نقشهای دولت( اهداف سیاستگذاری بخش عمومی)
منشاء اصطلاح بودجه:
کلیات بودجه و نقض دولت در اقتصاد
نظام اجزاء
نظام اجتماعی مجموعه نقشها
دوره ابتدایی
دولیت و سیر تحول وظایف آن
تحولات صنعت
نظام سیاسی- مجموعهای از نقشها که برای ایجاد امنیت در جامعه بوجود میآید و در مواقع ضروری نیز میتواند از خشونت نیز استفاده کرد.
1- ایجاد امنیت
از نظر سنتآگوستین منشاء اصلی
لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*
فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)
تعداد صفحه:8
فهرست مطالب
نفخ
علایم بالینی و کالبد گشایی
درمان :
علت مرگدر بیماریهای نفخ
استرس گرمایی در دامداری :
1- روش های کنترل استرس گرمایی برای بهبود تولید شیر و مبارزه با کاهش آن:
2-روش های کنترل استرس گرمایی برای بهبود وضعیت تولید مثلی حیوان:
نقش آزولا در تغذیه دام
مقدمه
استفاده از آزولا در تغذیه دام
مشخصات گیاه آزولا
روش تکثیر و انتشار آزولا
روشهاى مختلف استفاده از آزولا
آزولاى تر
آزولاى نیمه خشک (آب چکیده)
آزولاى خشک
آزولاى سیلوشده
نحوه استفاده از سیلوى آزولا در تغذیه دام
جفت ماندگی
عواملی که روی دوره ماندن جفت تاثیر دارند :
خارج کردن جفت با دست :
دارو های درمان جفت ماندگی :
نفخ یکی از بیماریهای گوارشی ٬تغذیه ای است .وجود برخی بیماریهای دستگاه گوارش و یا مصرف گونه های خاصی از گیاهان می تواند باعث بروز نفخ گردد .در بررسی انجام شده در آمریکا نفخ جزء چهارمین عامل ایجاد کننده مرگ ناگهانی معرفی شده است.در مطالعه ای روی 350 هزار راس گاو پرواری در ایلات کاترانس آمریکا میزان تلفات ناشی از نفخ حدود 1/0درصد بوده است .گوساله ها ٬بره های شیر خوار٬ اسب و گوسفند٬گاو شیری و پرواری به این بیماری مبتلا می گردند. گوسفند در مقایسه با گاو مقاوم تر است .نفخ شیر دان ٬نفخ شکمبه و نفخ روده از انواع رایج نفخ می باشند .علاوه بر این نفخ را می توان به درجات حاد٬ نیمه حاد٬ مزمن وبه نفخ اولیه و ثانویه تقسیم بندی کرد .پروتئین های محلول برخی گیاهان مثل لگومینوزها که بیشتر در سیتو پلاسم برگ ها موجودند ٬باعث ایجاد کفی پایدار در محیط شکمبه ای میشود.وجود این کف از خروج گاز ممانعت نموده و از عمل آروغ جلوگیری می کند ٬به این ترتیب نفخ ایجاد میشود .در مقابل مواد لیپیدی گیاهان و متابولیت های آنها و نیز موکوپروتئین های بزاق عوامل ضد کفی هستند که با کاهش فشار سطحی مایعات شکمبه به صورت ضد نفخ عمل میکنند . سرعت بالای غذا خوردن ٬ رطوبت و نم در غذا می تواند در بروز نفخ کمک کند .یونجه خشک٬ غذاهای نرم و آسیاب شده نیز میتواند نفخ ایجاد کند .مقدار زیاد کنسانتره در غذا با افزایش بروز اسیدوز و کاستن از حرکات دستگاه گوارشی در خروج گاز و عبور غذا از مسیر گوارشی در ایجاد نفخ موثر است .انسداد مری در اثر فشار خارجی ٬انسداد کاردیا ٬اختلال عصب واگ٬ فتق دیافراگم از عوامل مهم عدم خروج گاز از محیط شکمبه می باشد .بزاق در دستگاه گوارش با کاستن از کشش سطحی مایع شکمبه و با خاصیت بافری که داردو نیز با افزایش رقت مایع شکمبه ای و حرکت مواد غذایی ٬ در کاستن احتمال بروز نفخ و حتی جلوگیری از بروز آن موثر است .از بیماریهای عفونی غیر گوارشی که با اثر گذاری بر اعصاب یا دستگاه گوارش زمینه ساز بروز نفخ هستند ٬می توان بیماری های سل و کزاز را نام برد .در بیماری سل غدد لنفاوی مری متورم شده و با اعمال فشار خارجی بر مری مسیر آن را مسدود میکند.در بیماری کزاز در گوساله ها با ایجاد اختلال در عصب و اگ عمل ناودان مری مختل میگردد و این زمینه ساز بروز نفخ مزمن است .از عوامل میکروبی شکمبه باکتری های کپسول دار و پلی ساکاریدهای تولیدی آنها در بروزنفخ نقش بیشتری دارند .مراتع جوان و شاداب٬ مراتع اوره پاشی شده و مصرف زیاد گلوکز ٬کلسیم ٬ منیزیم و مواد زیاد نیتروژن دار به بروز نفخ کمک می کند .کلسیم با بولکه کردن استیل کولین و شل شدگی عضلات و منیزیم با ایجاد شل شدگی عضلات شکمبه ای در بروز نفخ موثر است .خصوصیات فردی دام همانند اثر ژنتیک دام در ساختمان شکمبه و حرکات آن و ترکیب پروتئین های بزاق و نیز عادت به چرا نیز از عوامل اثر گذارند .مصرف گونه های خاصی چون غلات جوان ٬کلم ٬ نخود٬لوبیا٬ لگومها شبدرسفید و قرمز نیز در این زمینه موثر است .