فهرست مطالب
عنوان صفحه
مقدمه 6
فصل اول: موتورهای جستجوگر
اینترنت و حضور در آن 8 3-1- علت پیدایش موتورهای جستجو 9 5-1- معرفی انواع جستجوگرها 10 1-6-1- جستجو میان صدها میلیون صفحه 18 3-6-1- آینده موتورهاى جستجوگر 22 2-6-1- ایجاد فهرست 20 6-1- نگاهى به موتورهاى جستجو در اینترنت,جستجو میان صدها میلیون صفحه 17 4-1- موتور جستجو چیست؟ 9 2-1- تاریخچه جستجو گرها 8فصل دوم: سئو (SEO) و بهینه سازی صفحات 1-2- سئو (SEO) و بهینه سازی صفحات چه ارزشی دارد؟ 24
2-2- سئو(SEO) علم است یا هنر ؟ SEM چیست؟ 26
3-2- بازاریابی موتورهای جستجو یا SEM یعنی چه؟ 27
4-2- چرا SEO مهم است؟ 27
5-2- چه کسانی به SEO احتیاج دارند؟ 28
6-2- ابزارهای SEO چیست؟ 28
7-2- مقدمات SEO, شروع بهینه سازی 29
انتخاب واژه های کلیدی 293-7-2- بهینه سازی متن ها 32 1-3- اسرار و ترفندهای بهینه سازی صفحات 34 3-3- بهینه سازی تصاویر و پیوندها 41 5-3- معرفی به موتورهای جستجو و فهرست ها 41منابع 44 6-3- تبلیغات در موتورهای جستجو 424-3- استفاده بهینه از متن 41 2-3- ساختار سایت 40فصل سوم: اسرار و ترفندهای بهینه سازی 4-7-2- محل اعمال پارامترها 332-7-2- فرایند بهینه سازیمقدمه
SEO یا بهینه سازی بر پایه موتورهای جستجو درواقع پاسخ به نیاز اصلی سایت های وب جهان گستر یعنی ترافیک هدفمند یا آمار بالای بازدید کنندگان از سایت است. برای داشتن بیننده در یک سایت یا به عبارت دیگری بازاریابی برای یک سایت چندین روش وجود دارد :
روش نخست تبلیغات در خارج از وب است. یعنی تبلیغات به روش سنتی ، کارایی این روش به دلایل زیر چندان مناسب نیست. با وجود اینترنت و پیامدهای آن توجه جامعه ی جهانی ازرسانه های دیگر به سمت این پدیده کشیده شده وتبلیغات به روش سنتی حتی در زمینه های قبلی نیز کارایی خود را از دست داده چه برسد برای کار کرد در خود اینترنت. گذشته از این چون این تبلیغات درخارج از محیط وب انجام می شود ،پس تاثیر گذاری آن کم است. تصور کنید که این تبلیغ روی تابلوی تبلیغاتی یک اتوبان نصب شده باشد ، حتی در صورتی که توجه بیننده را جلب کند، احتمال اینکه او به سایت مورد نظر برود کم است چون تا از خیابان به منزل یا محل کار یا محیطی که در آن به اینترنت دسترسی دارد برود ،فاصله زمانی زیادی رخ داده و تاثیرگذاری آگهی از بین رفته است.
روش دوم تبلیغات در خود وب است به عنوان مثال قراردادن یک flash تبلیغاتی در یک سایت پر بیننده. که کار روش دوم در اکثر موارد از روش اول بهتر است اما ضعفهایی هم دارد مثلا هزینه ی زیاد واینکه ما مطمئن نیستیم که کاربران آن سایت پر بیننده به آگاهی ما علاقه مند هستند یا نه .
یک روش نوین دیگر هم وجود داردکه با روش های سنتی کاملا در تضاد است . در این روش در واقع به جای ارائه ی سایت به بیننده در واقع به نیاز وپرسش خود او جواب می دهیم . اینجا به جای اینکه دنبال بیننده باشیم خود بیننده ما را پیدا کرده وبه سراغ ما می آید . اما او چگونه اینکار را انجام می دهد؟ بهتر است از آمار کمک بگیریم تا متوجه شویم که کاربران اینترنت چگونه موضوع های مورد علاقه ی را پیدا می کنند :