فرمت فایل : word(قابل ویرایش)تعداد صفحات33
تاریخچه سوسیس و کالباس در ایران
در ایران اولین بار تولید سوسیس و کالباس حدود سال 1300 شمسی و توسط مهاجرین لهستانی انجام شد. کلمة کالباس از زبان لهستانی گرفته شده است. اما بصورت کارخانهای در سال 1982 میلادی (1370 شمسی) شروع شد. به این صورت که یک نفر روسی به نام افو ناسر در بندر انزلی با ماشین کوچک دستی شروع به کار کرد و روزانه مایحتاج عدهای اتباع خرجی و عیسویاتی که در آنجا بودند تهیه می کرد.
در سال 1930 یک نفر دیگر از اهالی روسیه به نام لیشینیسکی که نماینده بازرگانی روسیه در بندر انزلی بود و سابقه کالباس سازی در روسیه داشت از آلمان یک کارخانه کوچک برای مصرف روانه 50-40 کیلوگرم کالباس وارد کردند و تا سال 1933 میلادی در بندر انزلی مشغول به کار بود. از آن پس کارخانه را به تهران منتقل و یک نفر متخصص کالباسسازی را از آلمان برای یک مک دعوت کرد. زمانیکه کارخانه لیشینیسکی در سال 1312 از بندر انزلی به تهران منتقل شد با آرزومان ؟؟؟ که اطلاعاتی در زمینه تهیه این فرآورده داشت شریک شد و به این ترتیب در پایتخت اولین کارخانه کالباسسازی بنا نهاده شد.
تاریخچه شرکت فرآوردههای گوشتی آمل
شرکت تولدی فرآوردهها گوشتی آمل در دیماه 1362 تاسیس شد و در سال 1363 در سالنی به مساحت 250 متر مربع با ظرفیت دو هزار تن در سال به بهرهبرداری رسید تولیدات این شرکت را می توان در گروههای زیر دستهبندی کرد:
1- انواع سوسیس و کالباس از گوشت قرمز، سفید و ماهی 2- انواع برگر از گوشت قرمز، سفید و ماهی 3- بسته بندی و عمل آوری گوشت سفید و قرمز 4- غذای آماده
استفاده از آخرین تکنولوژی حضور کارشناسان مجرب شامل 3 نفر دکترا، نیز کارشناس ارشد و 17 نفر کارشناس به اضافه تکنیسینها و افراد با تجربه را می توان از جمله عوامل موفقیت این شرکت دانست. تنوع در بستهبندی و تولید و توجه به کیفیت موجب انتخاب این واحد به عنوان نمونه از طرف وزارت بهداشت، انجمن تغذیه ایران و کنگره صنایع غذایی شده و اخیراً هم جایزه بین المللی تکنولوژی و کیفیت 2003 از کشور سوئیس نصیب شرکت فرآوردههای گوشتی آمل گردید. برنامههای آینده شامل نصب دستگاههای جدید جهت محصولات نو و متنوع. ایجاد سیستم SO9001:2000 و HACCPI جهت تضمین کیفیت و بهداشت و اجرای سیستم KAIZEN برای بهبود مستمر همگام با سطح توقعات مشتری و پاسخگوئی به خواست مصرف کنندگان میباشد.
تکنولوژی تولید فرآوردههای گوشتی
از نظر تکنولوژیک، فرآوردههای گوشتی را اصولاً به چهار دسته تقسیمبندی مینمایند.
1- کالباس حرارت دیده
2- کالباس خام
3- کالباسهای پخته
4- گوشهای عمل آمده
تقریباً کلیه کالباس و سوسیسهای تهیه شده در کارخانه های فرآوردههای گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده میباشد.
کالباس و سوسیس از نظر تکنولوژی تهیه، اختلاف شایانی با یکدیگر ندارند و مهمترین اختلاف آنها قطر پوشش است که در کالباس بیشتر بوده و نیز میزان آب افزودنی است که در سوسیس معمولاً بیشتر میباشد.
ماشینآلات و تجهیزات مورد استفاده در صنعت گوشت
دستگاههای رخ گوشت
چرخ گوشت یکی از دستگاههای اصلی در صنایع گوشت میباشد که در جهت تهیه گوشت چرخ شده مورد استفاده قرار میگیرد و در سه نوع است.
1- استاندارد
2- مخلوط کن
3- زیر صفر
دستگاه برش گوشهای منجمد
گوشتهای منجمد بزرگ را تبدیل به قطعات کوچکتر می کند و دارای دو نوع سیستم است.
1- سیستم گیوتین
2- سیستم چرخشی
دستگاه مخلوط کن
به منظور مخلوط کردن گوشت با نمک، ادویهجات و سایر مواد افزودنی به کار گرفته میشوند.
فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش) تعداد صفحات:46
فهرست
عنوان صفحه
فصل اول- مشخصات ارائهدهندگان طرح و مدارک فنی و سوابق کاری مربوطه
فصل دوم- روشهای استحکام خاک و تزریق دوغاب و تجهیزات مربطه
- پیشگفتار فنی
- درباره ریزشمعها (میلر و پایل) در پایدارسازی بسترها
- تعریف کلی، فواید، کاربرد و مراحل اجرا
- معرفی تجهیزات و ماشینآلات مورد نیاز برای اجرای میار و پایل
- درباره روش میخکوبی (Nailting) در پایدارسازی دیوارها
- تعریف کلی، فواید، کاربرد و مراحل اجرا
- معرفی تجهیزات و ماشینآلات مورد نیاز برای اجرای عملیات Nailing
- تزریق سیمان بدون استفاده از اجزای فلزی
- تزریق تحکیمی
- تزریق آببندی
- تزریق تماسی
فصل سوم- عنوان تشریح طرح کسب و کار
- عنوان
- بیانابزاروتجهیزاتیکه در حوزهتعریف طرحبود و امکانساخت یا ارائه خدماتشان وجود دارد
عنوان صفحه
شرح دستگاهها و خدمات هدفگذاری شده
- در پیرامون دستگاه تولیدی اول پاورپک
- مزایا
- مشخصات فنی
- شرح اجزاء و نحوه عملکرد دستگاه نمونه اول پاورپک
- تصاویر دستگاه ساخته شده
- در پیرامون دستگاه تولیدی نمونه اول شمعکوب
- مزایای انتصاری دستگاه شمعکوب ساخته شده
- مشخصات فنی
- شرح اجزاء و نحوه عملکرد دستگاه شمعکوب
- تصاویر دستگاه ساخته شده
- فصل چهارم- برنامه اجرایی
- استراتژی کلی جهت تحقق اهداف و اجرای طرح
- پیرامون لزوم تسریع در اجرای سفارشات دستگاهها
- برنامه اجرایی سال اول شروع طرح
- کارگاه
- ابزار و تجهیزات متناسب با برنامه یکساله اول
عنوان صفحه
- نیروی انسانی مورد نیاز
- تمهیدات اندیشیده شده برای تبلیغ و بازاریابی
- تمهیدات اندیشیده شده برای خرید سریع و اقتصادی مواد اولیه و دور زدن واسطهها
- جدول مراکز شناسایی شده برای خرید سریع و اقتصادی مواد اولیه مورد نیاز
- دریافت خدمات از سایر مشاغل
- فرایند تولید
فصل پنجم- تحلیل بازار
- چشمانداز آینده
- پیشبینی فروش سال اول
- سایر تولیدکنندگان
- بررسی جنبه ریسکپذیری طرح
فصل ششم- بررسی جنبههای مالی و اقتصادی طرح
فصل هفتم- تجزیه و تحلیل و نتیجهگیری
جزوه حرکت نوسانی از بهترین مدرس فیزیک کنکور استاد مجتبی سادات
مدرس آفبا و مولف چندین کتاب آموزشی
این جزوه شامل 15 صفحه همراه با حل چند نمونه تستی می باشد
این جزوه مکمل dvd های استاد سادات است.
مناسب برای رشته های ریاضی و تجربی
دانلود مقاله عوامل توسعه پایدار شهری با فرمت ورد و قابل ویرایش تعدادصفحات 47
پیچیدگی پایداری شهری :
اعلام این مطلب که ترسیم واقعیت هاو مشخصات " شهرهای پایدار" واجد فوریتی انکار ناپذیر است سخنی بدیهی و تکراری است . با این همه هنوز مفاهیم ماهیت "شهر پایدار" و امکانپذیری آن مورد اختلاف وسیع متفکران در مقوله شهرسازی است . ارزیابی پایداری فرایندهای صنعتی و روشهای تولید انرژی در قیاس با پایداری شهرها مقوله های ساده ای بشمار می آیند، زیرا که یک شهر متشکل از مجموعه ای از نظامهای فیزیکی ، تاریخی ، اقتصادی و اجتماعی است . بهمین سبب برای ارزیابی پایداری شهری کلاف سردرگمی از انواع پیچیدگیها را می باید شناخت و از یکدیگر جدا کرد. موضوعهای زیر شاخصترین پیچیدگیهائی است که پژوهشهای ناظر بر پایداری شهرها با آن روبرو هستند.
تعاریف مختلف واژه پایداری :
رایج ترین مفهوم توسعه پایدار همان است که در کنفرانس سران در شهر ریودوژانیرو به کار گرفته شد. طبق این مفهوم توسعه پایدار توسعه ای است که ضمن آن که به نیازهای کنونی پاسخگوست ، توانائیهای نسلهای آینده را برای پاسخگویی به نیازها و خواسته هایشان به مخاطره نمی اندازد. با این حال "وینتر" مدعی است که اکنون بیش از 200 تعریف برای توسعه پایدار وجود دارد.(6 (
بدین سان اکنون مفهوم توسعه پایدار آنچنان در معرض تفسیرهای گوناگون قرار گرفته که فقدان چارچوبی محکم و عموم پذیرفتنی از دیدگاههای فلسفی و ماهوی ، مشکل اصلی کنونی در این زمینه است.(7)
گستره وسیع موضوع ها:
توسعه پایدار نگران تهی شدن کنونی کره زمین از منابع است ، لیکن تنها منابع طبیعی نیستند که در مخاطره قرار گرفته اند، بلکه کیفیتهای دیگر نظیر کیفیت چشم اندازها، میراث فرهنگی ، و آرامش و توانائی مناطق شهری برای زیست ایمن و سالم نیز در خطر نابودی است (8)
هدف گذاری برای توسعه پایدار، توجه یکجا به عوامل و مقوله های اجتماعی و اقتصادی همراه با موضوعات مرتبط با محیط زیست طبیعی گریز ناپذیر است ، زیرا که شرایط اجتماعی ناپایدار در نهایت می تواند به شرایط ناپایدار محیط زیست منجر شود. نیجکمپ (9) وپرلز(10) بر این اعتقادند که یک شهر ناپایدار را می توان از افت جمعیتی ، افت زیست محیطی ، ناکارآمدی نظامهای انرژی رسانی ، کاهش فرصتهای اشتغال ، دفع و مهاجرت فعالیتهای صنعتی و خدماتی ، و عدم تعادل ترکیب اجتماعی - جمعیتی آن تشخیص داد لوت (11)نیز معتقد است که فقر و اختلاف طبقاتی ، و از دست دادن فرصتها و بی احترامی و رنجش خاطر، عدم اطمینان به آینده و تنشهای روانی ، از هم گسیختگیها و ناهنجاریهائی که مردم یک شهر توانائی تحمل آن را دارند دارای محدوده خاصی است ، که گذر از آنها منجر به از بین رفتن رفتارها و هنجارهای درست و روحیه تحمل ناملایمات و بذل رحم و شفقت و هویت جمعی می شود.انجمن بین المللی ابتکارهای محلی محیط زیست (12) تعریفی جدید از توسعه پایدار برای استفاده دولتهای محلی فراهم آورده است . بنابراین تعریف ، "توسعه پایدار" خدمات زیست محیطی و اجتماعی و اقتصادی را برای همگان و بدون هرگونه تهدیدی برای ماندگاری و پایداری نظامهای طبیعی ، دست ساز، اجتماعی - شهری فراهم می کند.(13)