مبانی نظری و پیشینه تحقیق بستنی و شهد عسلی خرما

مبانی نظری و پیشینه تحقیق بستنی و شهد عسلی خرما

عنوان: مبانی نظری و پیشینه تحقیق بستنی و شهد عسلی خرما فرمت فایل: word تعداد صفحات: 40   فراورده‌ی لبنی مغذی که از موادی مانند شیر،خامه،شیرخشک،شکر،پایدارکننده - امولسیفایر صنعتی، مواد طعم دهنده و رنگ دهنده تشکیل شده و با انجماد و هوادهی مخلوط همگن و پاستوریزه شده بدست می‌آید (موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران،1387). به عبارت دیگر بستنی از یک سیستم پیچیده کف مانندی که در آن حباب‌های کوچک هوا در فاز پیوسته شامل گلبول‌های چربی...

دانلود جزوه
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.