تجربیات مدون دبیر ریاضی

تجربیات مدون دبیر ریاضی

 

 

 

 

 

نوع فایل:ورد قابل ویرایش

تعداد صفحه:32

قیمت:3500 تومان

دانلود و خرید به صورت آنلاین

به همراه فرم تکمیل شده شماره 2 توسط اداره آموزش و پرورش

توجه:جهت با کیفیت تر نشان دادن این مطلب از ورد 2010 یا به بالا استفاده کنید

 

 

اداره کل آموزش و پرورش استان
مدیریت آموزش و پرورش

نام و نام خانوادگی:

کد پرسنلی:
رسته شغلی : دبیری ریاضی
مدرک: لیسانس ریاضی



فهرست مطالب
مقدمه 4
فصل اول 9
مشکلات ریاضی در کشور ما 10
مشکلات تدریس ریاضی در مدارس 13
عوامل ضعف آموزش ریاضی و مشکلات مربوط به آن 15
فصل دوم 23
راهکارهایی برای چالش اول 24
راهکارهایی برای چالش دوم 25
ارائه راهکارها و پیشنهادات در خصوص ضعف آموزش ریاضی 27
پیشنهادات من 32


مقدمه


شعار هفته جهانی آموزش برای همه بر نقش معلم در آموزش و پرورش نوجوانان تاکید می کند. آموزش و پرورش کشورهای مختلف در زمینه نیروی انسانی با چالش های متفاوتی مواجه هستند. در کشورهای فقیر و پیرامونی، به دلیل کمبود اعتبارات آموزش و پرورش، معلم به اندازه کافی جذب نمی شود و آن تعداد از معلمانی که در مدارس به کارگرفته می شوند، دوره های تخصصی لازم را نگذرانده اند. در اغلب کشورهای فقیر و در حال توسعه، حقوق معلمان کم و انگیزه و تعهد شغلی و بهره وری آنها پایین است.معلمان فقیر ، آموزش ندیده و بی انگیزه، هرگز نمی توانند کیفیت آموزش را تضمین کنند.
آنچه که یونسکو بر آنها تاکید می کند مجموعه ای از این موضوعات مرتبط با هم است.موضوع مهم دیگر توان پاسخگویی معلمان به چالش‌های قرن بیست و یکمی است. نظام های آموزش و پرورش حتی در جهان توسعه یافته، دانش آموزان را اغلب متناسب با نیازهای صنعتی و بازار کار تربیت می کنند. در حالی که وظیفه آموزش و پرورش تربیت انسانهای خلاق و کارآفرین است که مهارت های زندگی در جامعه پیچیده امروز را آموخته باشد.
آموزش هم در محتوا و هم در شکل دچار تحول شده است.تکنولوژی های ارتباطی جدید دیوار بین آموزش های خانه و مدرسه را از میان برداشته اند و انحصار نظام آموزشی شکسته شده است. یادگیری با محوریت دانش آموز در کشورهای توسعه یافته، به تدریج جایگزین یاددهی با محوریت معلم می شود. حفاظت از محیط زیست، همزیستی با انسانهای دیگر، دفاع از صلح، پای بندی به رعایت حقوق بشر، طراحی سوال، تفکر انتقادی و تعامل با دیگران از جمله نیازهای جدید جوامع انسانی است که به تدریج جای خود را در نظام های آموزشی باز می کنند.
نظام های آموزشی، حتی در پیشرفته ترین جوامع خصلتی محافظه کارانه دارند و در مقابل تغییرات مقاومت می کنند. اما سرانجام جامعه، گرایش ها و نیازهای جدید را بر سیستم آموزش و پرورش تحمیل می کند. شکاف بین نیازهای دانش آموزان و میل نظام های آموزشی به ایستایی در برابر تغییر، یکی از چالش های آموزش و پرورش در همه جای دنیا است. آیا می توان از این مقدمات نتیجه گرفت که نقش معلم در مدرسه کمرنگ شده و شغل معلمی آینده ای ندارد؟ به نظر می رسد هیچ چیز نمی تواند جای معلم را بگیرد، اما مفهوم سنتی معلم با چالش اساسی مواجه است و معلمان باید خود را با شرایط چدید تطبیق دهند.
مقاومت معلمان در برابر موج تغییرات، ایستادگی سامورایی ها در برابر تغییرات در جامعه ژاپن یا مقاومت سرخ پوستان آمریکایی در برابر مهاجرانی که به مراتب از آنها قوی تر بودند را تداعی می کند.آموزش و پرورش ایران در ارتباط با شعار یونسکو در هفته آموزش برای همه، با چه چالش هایی مواجه است؟ آموزش و پرورش ما با کمبود معلم مواجه نیست، بلکه با توزیع نامناسب معلمان مواجه است که باعث ایجاد نیروی مازاد در مناطق برخوردار و کمبود معلم در برخی مناطق محروم شده است.
سیاست های استخدامی این وزارتخانه نتوانسته تا کنون این معضل را حل کند. آموزش و پرورش در زمینه کیفیت آموزشی دچار مشکل است و بخشی از ضعف کیفیت آموزشی، به چگونگی جذب ، آموزش و نگهداشت معلمان برمی گردد.اغلب معلمان آموزش های لازم برای حرفه معلمی را ندیده اند و در طول خدمت به ندرت در کلاس های ضمن خدمت، اطلاعات و دانش و روشهای آموزشی خود را بازنگری و اصلاح کرده اند. انگیزه شغلی معلمان و دلبستگی حرفه ای آنها ، پایین است. معلمان در دفتر مدرسه و حتی در کلاس های درس مستقیم و غیر مستقیم نارضایتی خود را از اوضاع معیشتی ابراز می کنند.اغلب معلمان حقوق و مزایای پایین را عامل بی انگیزگی خود معرفی می کنند.
یکی از جنبه های متناقض، نسبت هزینه های پرسنلی به سایر هزینه ها در بودجه وزارت آموزش و پرورش است. به طور متوسط در ده سال گذشته 90 درصد اعتبارات وزارتخانه صرف پرداخت حقوق و مزایای پرسنل شده است. با این وجود پرسنل آموزش و پرورش حقوق و مزایای خود را به هیچ وجه کافی نمی دانند و دائما خود را با کارکنان دیگر دولت مقایسه کرده و احساس تبعیض آنها را رنج می دهد.



خرید و دانلود تجربیات مدون دبیر ریاضی


تحقیق درباره بررسی و ارزیابی فناوری و تکنولوژی نوین خشک کردن

تحقیق درباره بررسی و ارزیابی فناوری و تکنولوژی نوین خشک کردن

فرمت فایل :word (قابل ویرایش) تعداد صفحات : 53 صفحه

 

 

 

 

 

 

مقدمه :

 

دربسیاری از فرایندها خشک کردن یک کار سخت و مهم است . یک بررسی پژوهشی نشان داد که در سال 1985 در آمریکا 4/2 کواد , افزون بر 20 کواد نیرو برای خشک کردن مصرف شده است . پس حتی درصد کوچکی صرفه جویی در مصرف انرژی بهبود قابل توجهی را در کارایی انرژی ایجاد می کند . افزون بر این دیگر کیفیت نهایی محصول غذایی به شدت تحت تأثیر روش و راهکار خشک کردن قرار دارد.

 

در بخشهای بعد این فصل روشهای جدید خشک کردن و کاربرد استخراج با سیال فوق بحرانی و متراکم مکانیکی مجدد بخار در فرایند خشک کردن آورده شده است .

3-4 خشک کردن صوتی :

نوآوری دیگر در خشک کردن مواد غذایی و خشک کردن صوتی است . در این روش محصول ها توسط موج های صوتی با شدت بالا و فرکانس کم در دامنه ی دمایی پایین 0140 تا 200 درجه فارنهایت خشک می شود . این موج های صوتی نیرومند ضرایب انتقال گرما و جرم را درلایه ی مرزی محصول افزایش می دهد . این پدیده باعث جدا شدن مایع از جامد می گردد. سرعت خشک کردن این گونه خشک کن 3 تا 10 برابر خشک کن های معمولی است. بهره وری آنها نزدیک BTU/IB 1500 آب جدا شده است.

این فرایند در پهنه ی موج های فرا صوتی نیز انجام می گیرد . محصولی که باید خشک شود در اثر وزن خود از بالای خشک کن در آن می ریزد.

محصول برای ورود به اتاقک خشک کن ابتدا پودر می شودو سپس با هوا و موج های صوتی نزدیک ودر معرض چند ثانیه خشک می گردد .

در نهایت یک سیکلون برای جمع آوری محصول خشک شده درمسیر قرار داده میشود . این دستگاه نیاز به یک سیستم صداگیر دارد . زیرا هنگام خشک کردن سرو صدای زیادی ایجاد میکند.

غذاهایی که معمولا در دسته مواد غذایی قرار می گیرند که به سختی خشک می شوند در خشک کن صوتی به طور موفقیت آمیزی خشک گردیده اند.

مایع هایی که دارای 5 تا 78% رطوبت است .تا مرز 5/0% رطوبت خشک شده است .

محصول های غذایی دارای چربی فراوان تا نزدیک 30% نیز در این سیستم به خوبی خشک شده است.

محصولات دیگری که در این خشک کن به خوبی خشک می شود عبارت است از :

شربت های ذرت سرشار از فرکتوز و رب گوجه فرنگی و آب لیمو و آب پرتقال ازا آنجا که این فرایند کم و بیش تند و خنک است و افت طعم و بو و رنگ و ارزش خوراکی آن کم است .

افزون بر این بازسازی آن آسان و مزه ی آنها بر جای می ماند. آگاهی بیشتر در این زمینه را میتوان از بنگاه گسترش آمریکا (مورالیدها)و(انسمینگر) به دست آورد.

 

 



خرید و دانلود تحقیق درباره بررسی و ارزیابی فناوری و تکنولوژی نوین خشک کردن


اضطراب اجتماعی

اضطراب اجتماعی

90ص

اضطراب اجتماعی اضطرابی است که خصوصاً هنگام برخوردهای اجتماعی متقابل افراد با یکدیگر بوجود می‌آید افرادی که از اضطراب اجتماعی رنج می‌برند با افزایش مسائل روانی، ناتوانی در تمرکز حواس و حالتهای عصبی روبرو هستند . اشخاص دچار اضطراب اجتماعی به منبع ناراحتی خود که برخوردهای اجتماعی است که اکنون یا بزودی با آن مواجه خواهند شد آگاه هستند.

اگر چه هر کسی گاهی حداقل کمی از مصاحبه‌ای که قرار است در آن شرکت کند دچار حالت عصبی می‌شود. در واقع یعنی هر یک از ما در اضطراب اجتماعی قرار می‌گیریم ، اضطراب اجتماعی مانند خیلی از مسائلی است که روانشناسان و محققین ارتباطات در آن به تحقیق مشغول هستند.

اسامی که به این نظریه‌ها داده می‌شود عبارتند از :

خجالتی بودن، اضطراب زمانی ، اضطراب ارتباطی، کم‌گویی، وحشت در اثر ظهور در مقابل دیگران.

اگر چه برخی از روانشناسان بین اضطراب اجتماعی و نظریه‌های فوق تفاوتی قایل هستند. اما بیشتر محققین امروزه اصطلاح اضطراب اجتماعی را با خجالت‌زدگی هم معنی بکار می‌برند. نظریه‌های اضطراب زمانی، وحشت در اثر ظهور در مقابل دیگران اغلب به عنوان نمونه های خاص برای نظریه اضطراب اجتماعی عنوان می‌شود. علاوه بر این بررسیهای آماری نشان می‌دهد بین اضطراب اجتماعی و خجالت‌زدگی و دیگر نظریه‌ها ارتباط همبستگی وجود دارد. بنابراین ما اصطلاح اضطراب اجتماعی و خجالت‌زدگی را می‌توانیم در این مقاله بجای همدیگربکار ببریم.

به هر حال باید توجه داشت که اضطراب اجتماعی را نباید با درونگرایی همانند دانست. در حالیکه درونگراها اغلب بجای حضور در اجتماع با خودشان تنها هستند. بیشتر اشخاصی که دچار اضطراب اجتماعی هستند از خجالت‌زدگی متنفر‌اند.

تقریباً دو سوم این اشخاص در یک تحقیق ، خجالتی بودن خود را یک مشکل واقعی بیان نمودند و یک چهارم این افراد تمایل خود را برای یافتن راه‌حل این مشکل بیان نمودند.



خرید و دانلود اضطراب اجتماعی


طرح توجیهی پروار 100 رأس گوسفند بلوچی

طرح توجیهی پروار 100 رأس گوسفند بلوچی

لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word و powerpoint(قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحه:25 

فهرست مطالب

مقدمه

شناسنامه طرح

تامین هزینه های طرح

محل اجرای طرح

شرایط آب وهوایی (طرح گوسفند)

مجوزهای طرح

رقبای طرح

اهداف طرح

سرمایه های ثابت که عبارتند از:

خلاصه ای از طرح

1/1 زمین

2/1  محوطه سازی

3/1 ساختمان

4/1 ماشین آلات

5/1 تاسیسات و تجهیزات

6/1 تجهیزات اداری

7/1 هزینه های قبل از بهره برداری

جمع کل سرما یه گذاری ثابت

هزینه های جاری

2/1 هزینه خرید دام

2/2 هزینه تغذیه دام

3/2 هزینه پرسنل شاغل در طرح

4/2 استهلاک

5/2 هزینه های در طی یک دوره(آب.برق.سوخت و . . .)

2/1 هزینه خرید دام

2/2هزینه تغذیه دام

3/2 هزینه پرسنل شاغل در طرح

4/2 استهلاک

شرح سرمایه گذاری طرح

درآمد سالیانه

سود و زیان ویژه یک دوره

دوره برگشت سرمایه

تحقیقات ضمیمه

تغذیه

 

احتیاجات غذایی مهم گوسفندان

آب

انرژی

پروتئین

مواد معدنی

ویتامین ها

مقدمه

رشد بی رویه جمعیت در اکثر کشورهای جهان مشکلات عدیده ای را بوجود آورده که به ناچار دولتمردان را به فکر چاره جویی واداشته است. ولی از آنجا که هیچ تصمیم و اقدامی در این زمینه، نتیجه آنی و فوری را در برنخواهد داشت بایستی بالاجبار جهت تغذیه جمعیت رو به تزاید جهان و کشورمان به فکر چاره جویی جدی بود. این جمعیت متاسفانه از پراکنش نامتعادلی برخوردار بوده و فقط 3/1 آن در کشورهای پیشرفته مستقر می باشند و از طرفی کشورهای پیشرفته تولید80% پروتئین دامی جهان را دارا می باشند، از این نسبتها در می یابیم که بایستی فکر جدی در این خصوص برداشته شود تا این نسبت معکوس غذا و جمعیت به یک تعادل نسبی برسد. در آینده ما دیگر جنگهای نظامی را شاهد نخواهیم بود. بلکه جنگ آینده در خصوص غذا و تامین مایحتاج مورد نیاز هر جامعه  خواهد بود و در این میان کشورهایی می توانند روی پای خود بایستند که از تولیدات بالای محصولات کشاورزی و دامی برخوردار باشند و بتوانند علاوه بر تولید غذای مورد نیاز کشور خود، زمینه صادرات  این مواد و فرآورده ها را فراهم آورند.

امروزه در کشور ما، علیرغم واردات مواد غذایی، مصرف سرانه پروتئین دامی دارای متوسط 19 گرم در روز می باشد و این در حالی است که متوسط مصرف سرانه این ماده غذایی 24 گرم در روز و در کشورهای پیشرفته و توسعه یافته میانگین سرانه 3/57 گرم در روز می باشد.

(از F.A.O نقل شده است).

براساس استانداردهای جهانی مصرف سرانه گوشت قرمز سرانه 5/35کیلوگرم بایستی باشد که در کشورما این رقم حدود 20 کیلوگرم در سال است و اختلاف زیادی را نسبت به مصرف سرانه جهانی نشان می دهد. پس با توجه به این اختلاف جا دارد در این خصوص سرمایه گذاری انجام پذیرد. تا انشاء ا... در آینده نه چندان دور شاهد قطع وابستگی و حتی صادرات در این زمینه باشیم.

با توجه به این که ذائقه ی مردم ایران با گوشت گوسفند گرایشی بیشتر داشته، به نظر می رسد پروار بندی بره با نیاز جامعه هماهنگی بیشتری دارد.

در میان گوسفندان بومی ایران نژاد بلوچ سازگاری بیشتری با شرایط اقلیمی خراسان دارد

 

 

 

شناسنامه طرح

 

این طرح جهت پرواربندی گوسفند بلوچی در نظر گرفته شده است بطوری که نیمی از نیاز غذایی دام به صورت دستی و نیم دیگر با چرا در مراتع خوب تامین گردد و ظرفیت آن می تواند از مقدار حداقل(100 راس) به بالا تا سقف 2000 راس جهت افراد حقیقی و بیش از 2000 راس جهت افراد حقوقی باشد. میزان زمین محل تاسیسات و کشت علوفه مطابق ظرفیت دام بوده و لازم است علاوه بر زمین واجد شرایط جهت ایجاد تاسیسات ، به منظور کشت و تامین علوفه مورد نیاز زمین مناسب را تهیه کنیم تا بتواند بخشی از علوفه را تامین نماید. شرایط زمین محل تاسیسات  بشرح ذیل می باشد: رعایت  فاصله با کشتارگاه دام یکهزار متر، با کشتارگاه طیور، کارخانه  جوجه کشی و کارخانه خوراک دام پانصد متر و با واحدهای پرورشی سگ و گربه دویست 200 متر می باشد رعایت فواصل با سایر  دامداریها و مرغداریهای مجاور کمتر از پانصد متر می باشد که این مورد در خصوص مرغ اجداد یکهزار و پانصد متر و مرغ لاین سه هزار متر استثناء می باشد.

 



خرید و دانلود طرح توجیهی پروار 100 رأس گوسفند بلوچی


گــزارش کـارآمـــوزی واحد پشتیبانی فنی سوییچ مخابرات

فهرست

مقدمه

فصل اول – آشنایی با مکان کارآموزی

تاریخچه

شرخ مختصری از فرآیند خدمات

 

فصل دوم – ارزیابی بخش های مرتبط به رشته ICT

     موقعیت رشته کارآموز

     شرح وظایف رشته کارآموز

     برنامه های آینده سازمان

 

فصل سوم – آموخته ها

     واحد پشتیبانی فنی مراکز شهری

     توپولوژی شبکه

     مرکز ترانزیت

     Numbering

     تماس های شهری

     تماس های بین شهری

     کد منطقه

     تماس های کشوری

     مرکز مخابراتی

     مسیر برقراری ارتباط از مشترک تا مرکز

     سیگنالینگ صحبت

     تبدیل صوت به سیگنال دیجیتالی

     لینک E1

     فیبر نوری

     Call prossesing

     چگونگی شماره گیری

     آشنایی با سخت افزار سوئیچ

     انواع کارت ها

     مکانیسم Loud sharing و Hot standby

     سرویس های ویژه مخابراتی

     شارژینگ

     شبکه های نسل آینده

     نتیجه گیری



خرید و دانلود گــزارش کـارآمـــوزی واحد پشتیبانی فنی سوییچ مخابرات